- MAMMA?!?!?! - 9/05/2006

I SWEAR TO GOD I HEARD JACK SAY MAMA FOR THE FIRST TIME EVER!!! I WAS SAYING MAMA MAMA TO HIM NON STOP TONITE HE HAS AN EAR INFECTION SO HE WAS ALL CUDDLY TONITE SO I JUST KEPT SAYING IT AND I SWEAR TO GOD I HEARD IT BUT I CANT BE SURE CUZ THE TV WAS LOUD BUT I KNOW I HEARD IT REALLY QUITE AND HIGH PITCHED MAMA.. I THINK HE SAID IT.. IM GOING TO WRITE IT IN HIS BABY BOOK AS I THINK HE MITE HAVE SAID IT TODAY LOL BUT IM NOT SURE! I KEPT TRYING TOGET HIM TO SAYU IT AGAIN ALL NIGHT AND HE WONT LOL :) BUT YAY I THINK HE DID

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

WHO ARE YOU

Hi, my name is beth. i am mommy to a 6 year old redheaded 1st grader and a spongebob loving little boy whos 3, and our youngest our lil princess allison is 15months i am from missouri this is a place for me to rant, rave, smile and share!.

HEADER

BETH'S BLOG:p
Bella's Echo + Lil Baby G + Through the Looking Glass + Watching Scottie Grow + Jelly Belly + Girls Gone Child + Martha Begins +.

HEADER

Imperial Shih Tzu's + 20 ?'S + Start Sampling + TLOL JOURNALS + Birthstores.com + The Condom Game + Collage Maker Download + link +.

PREVIOUS POSTS

update on jacks appt!
TOMMORROW!
TOMMORROW!
YAY BIRTHDAY STUFF!
sick! and more
JACK TURNED 11 MONTHS OLD AUG 22ND
update on the kids
got my har did yay
happy 10 months baby boy!
NEW MILESTONE! YAY!


THE ARCHIVES



LAYOUT

Layout is by TornGemini

Powered by Blogger